Mehmet Çelik Ortaokulu

Telefon : (0374) 341 40 19
WEB https://mehmetcelikortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Camiatik Mah. Sultan Reşat Cad. Yeniçağa/BOLU
VİZYON : Eğitim öğretim kalitesiyle fark yaratan "a" kalite bir okul olmak.
MİSYON : Düşünen, araştıran, sorgulayan, üreten, ilkeli,istikrarlı ve açık fikirli,hoşgörülü kararlı,güvenli ve duyarlı, zamanın değerini bilen, geçmişiyle gurur duyan, geleceğe emin adımlarla yürüyen bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 0

Servis :
Ulaşım : Bolu Yeniçağa arasında her yarım saatte, saat başlarında ve yarımda karşılıklı olarak minibüs seferleri mevcuttur. Yeniçağa D-100 üzerinde bulunduğundan ulaşım zorluğu yaşanmamaktadır.
Yerleşim Yeri : İlçemizde ev kiraları 400 TL ilâ 800 TL arasında değişmektedir. Yeniçağa´da kiralar aylık olarak alınmaktadır.İlçemizde doğalgazlı ve sobalı evler bulunmaktadır.Kışın kar yağışlı ve soğuk; yazın ise gündüz sıcak, gece serindir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Yeniçağa ilçe merkezinde, E-80 ve D-100 karayolları üzerinde bulunmaktadır. Bolu il merkezine 35 km, Ankara il merkezine 150 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :